Project Dinges Valweg

Project Dinges Balfect Castle

Project Dinges Valweg

Project Dinges Valweg

Project Dinges Balfect Castle

Project Dinges Balfect Castle

Copyright


Copyright Project Dinges

 • Alle digitale foto's, afbeeldingen, electronische tekst en HTML-broncode op de website van Project Dinges zijn gemaakt door Marc van Buren, tenzij anders aangegeven en zijn hiermee auteursrechtelijk beschermd. Bij gebruik van beeldmateriaal van derden is zoveel mogelijk geprobeerd om een bron te vermelden. Dit is niet in alle gevallen mogelijk gebleken. Mocht u van mening zijn dat het copyright van een afbeelding u toebehoort stellen wij het op prijs dat u met mij contact opneemt, zodat ik de bron correct kan vermelden.
 • Alle digitale foto's, afbeeldingen en electronische tekst mogen alleen gekopieerd en gebruikt worden voor persoonlijk en educatief gebruik, onder de voorwaarde dat deze ongewijzigd zijn en zijn voorzien van een bronverwijzing. Dit geldt ook voor gebruik van digitale foto's, afbeeldingen, electronische tekst en HTML-broncode afkomstig van de website van Project Dinges op niet-commerciële websites. Hiervoor is een link naar de website van Project Dinges (www.projectdinges.nl) een minimale voorwaarde.
 • Commercieel gebruik van de digitale foto's, afbeeldingen en electronische tekst (inclusief publicaties in tijdschriften en/of op commerciële website) is niet toegestaan zonder schriftelijk toestemming van Marc van Buren.
 • Indien u materiaal wilt gebruiken of als u vragen heeft over bovenstaande tekst, kunt u mailen naar onderstaand mailadres.

Disclaimer


Disclaimer Project Dinges

 • Deze disclaimer is van toepassing op alle natuurlijke of rechtspersonen die deze website gebruiken. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Onder "gebruik" wordt onder meer verstaan: het inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen (bijv. kopen, huren).
 • Project Dinges doet zijn uiterste best om de informatie op deze website zo juist, volledig en actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onjuist, onvolledig en/of verouderd is.
 • Project Dinges verschaft de inhoud van de website in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins
 • Project Dinges is niet aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Onder "schade" wordt verstaan: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.
 • Project Dinges mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door Project Dinges gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Project Dinges is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.
 • Behoudens deze disclaimer, is Project Dinges niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachting van die bestanden in.
 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, privacyregelgeving, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.
 • Project Dinges behoudt zich het recht voor om natuurlijke of rechtspersonen de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan de uitgever de toegang tot de website monitoren.
 • Alle natuurlijke of rechtspersonen die deze website gebruiken zullen Project Dinges, diens vertegenwoordigers, adverteerders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de website, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

NIEUWS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 • Brora bouwverslag


  (5 januari 2013)
  Het 3e bouwverslag van Brora staat online. Dit keer het maken van mallen en gieten van rotsen Meer...

 • Valweg bouwverslag januari 2004 deel 1 t/m 4 weer online


  (26 december 2012)
  De bouwverslagen januari 2004 deel 1 t/m 4 van Project Valweg staan (weer) online. Foto's verbeterd en zo goed als dezelfde tekst. Oorspronkelijk gepubliceerd in januari 2004. Veel plezier! Meer...

 • Brora bouwverslag


  (21 december 2012)
  Net voor het einde van de wereld toch het ontwerp en het eerste bouwverslag van Brora online gezet. Net op tijd! Meer...

 • Mini Schotland bouwverslagen 2004


  (12 december 2012)
  De bouwverslagen van Project Mini Schotland zijn bewerkt en (weer) online gezet. Inclusief fotogalerij van het eindresultaat. Oorspronkelijk gepubliceerd in oktober 2004. Meer...

 • Valweg bouwverslag december 2003


  (10 december 2012)
  Het eerste bouwverslag van Project Valweg is onder handen genomen en staat (weer) online. Oorspronkelijk gepubliceerd in december 2003. Meer...

 • Valweg ontwerp & geschiedenis


  (8 december 2012)
  De pagina's ontwerp en geschiedenis van Project Valweg staat weer online! Opgefrist en wel. Meer...

 • Herontwerp website


  (6 december 2012)
  De oude website was in 2006 nog best flitsend. Nu ziet deze er echt gedateerd uit. Een nieuwe website met een gemoderniseerd uiterlijk was nodig. Uit nostalgische overwegingen nog wel een paar screenshots van de oude website. Meer...

 • Terug van weggeweest


  (1 december 2012)
  Project Dinges is terug! Op 24 december 2006 was de laatste update van mijn oude website van Project Dinges. De afgelopen jaren heb ik geen tijd en ruimte gehad om thuis met de hobby bezig te zijn. Goede voornemen voor 2013 is om weer een paar leuke projecten te gaan doen. In feite door te gaan waar ik ooit gebleven was. Maar dan ouder en wijzer :-)

  Leuk dat je er ben en veel plezier!